TELEFONI

Företagstelefoni är en avgörande del av varje verksamhet och vi på GR8 Solutions erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hjälpa dig att hålla kontakten med dina kunder och samarbeta med dina medarbetare.

KONTAKTA OSS

TJÄNSTER INOM TELEFONI

BankID-verifiering

BankID-verifiering gör det möjligt för dig att verifiera identiteten hos dina kunder och medarbetare via ett enkelt samtal. Detta gör det enklare att hålla kontakten med dina kunder och samarbeta med dina medarbetare på ett säkert sätt. Vår tjänst är integrerad med BankID, så det går att verifiera identiteten via ett samtal. Det gör det enkelt och säkert för dig och dina kunder, och det förhindrar obehöriga personer att få tillgång till dina känsliga uppgifter.

FJÄRRSTYRNING AV TELEFONER

Fjärrstyrning av telefoner gör det möjligt för oss att hjälpa dig med felsökning och support på distans. Vi kan även erbjuda integrering med dina befintliga verktyg som CRM och e-post för att förenkla din kommunikation och samarbete.

INTERNATIONELLA NUMMER

Vi erbjuder professionella telefonnummer med olika landskoder för att göra det enkelt för kunder att nå dig oavsett var de befinner sig i världen. Detta ökar möjligheten för dig att nå ut till nya marknader och expandera din verksamhet.

MOLNBASERAD TELEFONVÄXEL

Med ett molnbaserat telefonväxelsystem blir det enkelt för dig att hantera samtal, överföringar och konferenssamtal från vilken enhet som helst. Med användarvänliga mobilappar kan du även ta emot och göra samtal när du inte är på kontoret. Vår automatiska köhantering låter dig hantera flera samtal samtidigt utan att någon går miste om ett samtal.

SVARSSERVICE

Med telefonsvarstjänst kan du skapa professionella hälsningsmeddelanden och ange olika röstmeddelanden för olika tider på dagen och veckodagar. Detta gör det möjligt för dig att svara på samtal när du inte är tillgänglig och hålla kontakten med dina kunder även utanför kontorstid.

Vi strävar efter att leverera personlig service och vi arbetar tätt med våra kunder för att förstå deras unika behov och utveckla lösningar som passar dem perfekt. Kontakta oss idag för att höra mer om våra tjänster inom företagstelefoni och hur vi kan hjälpa dig att hålla kontakten med dina kunder och samarbeta med dina medarbetare.