OFFICE-TJÄNSTER

Vi strävar efter att leverera personlig service och vi arbetar nära med våra kunder för att förstå deras unika behov och utveckla lösningar som passar dem perfekt. Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster inom office och hur vi kan hjälpa dig att hålla ordning på dina dokument, e-post och kalender.

KONTAKTA OSS

TJÄNSTER INOM OFFICE

SKRIVARELÖSNINGAR

På det moderna, papperslösa kontoret, skrivs det ut mer än någonsin

Det är kostsamt både för företaget och för miljön. Därför är det extra viktigt att ni på företaget tar kontroll över hur ni hanterar utskrifter. GR8 levererar inte bara den mest miljövänliga hårdvaran som sänker avfall och energiförbrukning, vi löser hela er skrivarstruktur, från behovsanalys till installation och support.

DOKUMENTHANTERING

Effektiv hantering av dina viktiga dokument

Vi erbjuder professionella tjänster för dokumenthantering som hjälper dig att hålla ordning på dina dokument och data. Vi kan hjälpa dig med allt från skanning och indexering till lagring och säkerhetskopiering. Våra tjänster gör det enkelt för dig att hitta och dela information med dina medarbetare och kunder.

ELEKTRONISKA KÖRJOURNALER

Öka effektiviteten med elektroniska körjournaler

Uppfyll skatteverkets dokumentationskrav, samtidigt som ni sparar både tid och pengar! Med elektroniska körjournaler registreras alla resor automatiskt med hjälp av en GPS-enhet installerat i fordonet. Automatisk tidsstyrning registrerar körningarna som tjänste- respektive privatresor.  Resans typ kan även ändras manuellt i efterhand.

E-POSTHANTERING

Säker lagring och enkel delning av information

Vår e-posthanteringstjänst hjälper dig att hålla kontroll över din inkorg och hantera e-postmeddelanden på ett effektivt sätt. Vi kan hjälpa dig med allt från konfigurering av e-postkonton till automatisk hantering av spam och skräppost.

KALENDERHANTERING

Skanna och indexera för snabb återfinning

Vår kalenderhanteringstjänst hjälper dig att hålla koll på dina möten och schemaläggning på ett enkelt och smidigt sätt. Vi kan hjälpa dig med allt från att skapa och dela kalendrar till att hantera bokningar och påminnelser.

Vi strävar efter att leverera personlig service och vi arbetar tätt med våra kunder för att förstå deras unika behov och utveckla lösningar som passar dem perfekt. Kontakta oss idag för att höra mer om våra tjänster inom kommunikation och hur vi kan hjälpa dig att hålla kontakten med dina kunder och samarbeta med dina medarbetare.